ביטוח נסיעות לחו"ל בהריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

07/01/2009 | 10:36 | מאת: אנה

אני מתכוונת לטוס לחו"ל לשבועיים כאשר אהיה בשבוע 20.מבחינת הרופא שלי אין שום בעיה בנסיעה זאת כי ההריון תקין לגמרי ובעבר ילדתי רק בשבוע 40. הבעיה היא שלפני כ-5 חודשים היתי מאושפזת אחרי הפלה בשבוע 7. אני מפחדת שאחרי שידעו על כך לא ירצו לבטח אותי בהריון הנוכחי. האם בכל החברות ביטוח שואלים על האישפוז בחצי שנה האחרינה ומחייבים להציג להם מכתב שחרור מבית חולים? האם יש חברת ביטוח שכן תסכים לבטח אותי?

23/01/2009 | 18:18 | מאת: יריב אבני

אנה שלום, חברות הביטוח תמיד שואלות שאלה על אשפוז בתקופה שלפני הנסיעה, אך אין זה אמור לפגוע ביכולת עריכת הביטוח היות ומדובר בנושא אשר להבנתי, אינו מהותי דיו, לפסילת עריכת ביטוח. נסי בכמה חברות, אינני רואה בעיה ברכישת ביטוח, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל