שאלה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/12/2008 | 16:23 | מאת: נטלי

שלום עברתי ניתוח במערכת העיכול בעלות 6K אני מבוטחת בביטוח בריאות מ חודש יוני הניתוח היה ב ספטמבר היו לי המון בעיות קודמות שהצריכו את הניתו הזה כבר 15 שנה אבל לא עשיתי כי פחדתי וגם בגלל שביוני גילו שיש לי דם בצואה ואז כבר לא דחיתי השאלה : בביטוח מסרבים להכיר בכך מכיון שזה נשען על ביות קודמות האם יש דרך לקבל את הכסף בכל זאת ? מדובר בסכום יקר שלא תארתי שאממן לבד תודה מראש

27/12/2008 | 00:24 | מאת: יריב אבני

נטלי שלום, צר לי, אך אינני איש בשורות. בעיות רפואיותאשר קדמו לביטוח ובמהלך תקופת האכשרה, אינן מכוסות. נסי לקבל החזרים מהקופה. בהצלחה יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל