הנפקת מרשמים בחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/12/2008 | 19:49 | מאת: shirley

שלום שמי שירלי, אני נוטלת ריטלין וסרוקסט באופן קבוע כרגע אני באר"הב מזה כחודש ומתעתדת להישאר עוד כחמישה חודשים, טרם נסיעתי ביררתי מה באפשרותי לעשות על מנת להבטיח את קבלתן של התרופות גם במשך שהותי בארה"ב לצערי אל אף ניסיונותי הרבים נתקלתי בבורות ובחוסר התמצאות מצד הרופאים, הרוקחים ואפילו משרד הבריאות. נכון להיום, אין ברשותי את התרופות.. עוד אציין כי ביטחתי את עצמי דרך הכללית והטלפון (כפי שפורסם בידיעון ביטוח הבריאות) בארה"ב הינו שגוי..... בורות ביורוקרטית...אשמח מאוד אם יקום צדיק אשר יאיר לי את דרכי(-: תודה.

12/12/2008 | 16:31 | מאת: יריב אבני

הי שירלי, אם יש לך מרשים ישראלים, תני למישהו בארץ להוציאם מבית מרקחת, ומצאי מישהו שנוסע לארה,ב ע"מ להעבירם לך. אין לי פתרוונות מעבר לכך, בברכה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל