שלום - ביטוח רפואי לטסים לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

30/10/2008 | 19:13 | מאת: מאור

שלום שבוע הבא אני טס לארה"ב ל-3 חודשים רציתי לברר איפה אני עושה ביטוח רפואי, כמה זה אמור בערך לעלות ל-3 חודשים ? האם הגיוני שבקופת חולים רוצים משהו כמו 550 שקל לתקופה כל כך קצרה ?! תודה לעונים מאור

06/11/2008 | 21:11 | מאת: יריב אבני

מאור שלום. מרבית סוכנויות הביטוח יכולות לעזור לך בעריכת ביטוח נסיעות לחו,ל. ניתן לבטח גם באמצעות קופות החולים, ומשרדי הנסיעות. עלות הביטוח הממוצעת היא כדולר וחצי ליום. 550 ש"ח לתקופה של שלושה חודשים היא סכום הגיוני לחלוטין. זו אינה תקופה קצרה. ששה שקלים ליום הינם מחיר נמוך למקרים ביטוח וחשיפה כספית אשר יכולים לקרות, לא עלינו. נסיעה מהנה. יריב

09/03/2009 | 11:11 | מאת: דויד

עוד מידע על ביטוח בריאות בחו"ל מצאתי כאן: http://www.what2do.co.il/ביטוח-בריאות-בחול/

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל