תוקף חיסונים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/10/2008 | 11:45 | מאת: טל

שלום, בעוד חודש אני נוסעת להודו ל-3 שבועות. במרץ 98 קיבלתי חיסון פוליו וDT. ידוע לי שהם תקפים ל10 שנים אך זה היה בתחילת 98 ואנו בסוף השנה. האם זה משנה? האם הם עדיין תקפים או עלי לקבל שוב? כמו כן, קיבלתי במרץ 98 את הזריקה הראשונה של HepA. במאי 99 קיבלתי את השנייה. האם סופרים 10 שנים מהבסיס או מהשני? (אם מהשני אז אני מכוסה לטיול זה ולא מעוניינת לקחת חיסונים שלא לצורך) תודה, טל

17/10/2008 | 12:06 | מאת: יריב אבני

טל שלום. הפורום עוסק בביטוח ולא בחיסונים. נסי לפנות לאתר " למטייל". בהצלחה

21/10/2008 | 11:48 | מאת: א.ב.

בוודאי יש ברשותך פנקס חיסונים ודרך הכי טובה לבירור התוקף של החיסונים היא לגשת עם הפנקס חיסונים לתחנת משרד הבריאות ולהציג את שאלתך ונציג מטעם משרד הבריאות הוא המוסמך למתן תשובה בנדון. נסיעה טובה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל