יריב שלום רב

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

29/09/2008 | 12:12 | מאת: אורית

אני מתוכננת לטוס לארה"ב בחודש הקרוב ויש לי אבקה של רוקח פורטה שאני לוקחת השאלה אם יתנו לי לקחת את זה ולא יגידו לי שאסור

30/09/2008 | 09:02 | מאת: חיפאית

אורית, אני מבינה שרוקח פורטה זה תוסף מזון. למה את חושבת שאסור להוציא את זה מהארץ? בכל אופן, אם יש ספק בכך, לדעתי את צריכה להתקשר לשירות הלקוחות של חברת התעופה , או לסוכן נסיעות ולברר. אולי יריב יודע יותר מכך... ? שנה טובה

03/10/2008 | 11:40 | מאת: אורית

פשוט את יודעת הם בודקים כל דבר מאז ארועי האחד עשרה והאבקה הזו אולי תראה כמו סמים אני לא יודעת

01/10/2008 | 17:33 | מאת: יריב אבני

הי אורית, שאלה מצוינת, אך אני בסה"כ סוכן ביטוח, ואיל לי מידע / ידע בנושאי בלדרות והעברת אבקות. ייתכן ואכן יש בעייתיות בנושא, אולי כדי להתייעץ עם סוכן הנסיעות. בהצלחה, יריב

03/10/2008 | 11:41 | מאת: אורית

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל