הרגלי עישון וביטוח פנסיוני

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

06/09/2008 | 12:49 | מאת: יוסי

שלום, כאשר אדם עושה ביטוח מנהלים/פנסיוני שואלים אותו על הרגלי העישון שלו+עיסוקים או אורח חיים מסוכן. 1. בשאלון לגבי עישון שואלים אם מעשן כיום וכמה ליום, או עישן בעבר וכמה ליום. אם אדם ממש לא מעשן כדרך קבע ומידי פעם (פעם בכמה חודשים)כן מעשן סיגריה, איך ההתייחסות ? 2. מה נקרא עיסוק או אורח חיים מסוכן?

08/09/2008 | 21:41 | מאת: יריב אבני

יוסי שלום. עישון סיגריה אחת בכמה חודשים אינו מוגדר כעישון. אני ממליץ לך לציין את הנושא בהצהרת הבריאות ולדרוש מחברת הביטוח תעריף "לא מעשן". עיסוק מסוכן ו/או אור חיים מסוכן, דוגמאות: עובד עם חומרי חבלה ונפץ , תחביב קפיתות בייס ובנג'י, או תחביב של טיסה. יש כמובן עוד המון דוגמאות. עליך להתייעץ בנושא עם סוכן הביטוח שלך, בברכה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל