שידרוג ביטוח חו"ל ע"פ כיסוי מס' 8 בחוברת של לאומי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/08/2008 | 19:39 | מאת: shoshi

בידי פנקס לנוסעי חו"ל של ויזה לאומי זהב. הביטוח הרגיל חינם, ברם ברצוני לשדרג ע"פ כיסוי מס' 8, עמ' 33 בפנקס: החמרה פתאומית של מחלה קיימת. גילי הוא 71. 1) האם אני יכולה לעשות זאת דרך אתר זה? 2)האם אכן הביטוח בתוקף לשנה, או עד פקיעת תוקף כרטיס האשראי? 3) אנא - הנחיותיכם לאי-מייל שלי: [email protected] בתודה, שושי

24/08/2008 | 18:14 | מאת: נציג אל על

היי לבירור פרטי הפוליסה וההרחבות השונות תוכלי לפנות למוקד AIG המספקת את ביטוח הנסיעות לחו"ל. בהתאם למצבך הבריאותי תותאם לך חבילת הביטוח המתאימה. פרטים נוספים תוכלי למצוא כאן: http://www.leumi-card.co.il/LeumiCard/CardHolders/Travel/Inssurence/issurence.htm

30/08/2008 | 12:20 | מאת: יריב אבני

שושי שלום. נראה לי שהתבלבלת באתרים. פני לאצר ויזה לאומי או למוקד השירות שלהם. בהצלחה יריב

22/11/2008 | 12:23 | מאת: א.ל.

אבקש לדעת באם אתם מכירים יטוח חו"ל הכולל ביטוח שיניים או השלמה לביטוח בריאות חו"ל לשיניים ? תודה א.ל.

05/03/2009 | 11:27 | מאת: רונית

לגבי ביטוח רפואי לחו"ל, רציתי להמליץ על חברת דוידוף, שם קיבלתי שירות מדהים ופוליסה מותאמת לצרכים שלי. http://www.davidoff.co.il/?CategoryID=171

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל