מה ההצעה הכי טובה?

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

08/08/2008 | 13:45 | מאת: נועה

שלום לכולם אני נוסעת לחו"ל ומנסה לעשות בדיקה מהי הצעת הביטוח הכי טובה יש את הביטוח דרך ויזה ביטוח דרך קופת חולים חברות ביטוח ויש עכשיו גם בדואר לא ראיתי הבדלים משמעותיים מלבד זה שביטוח דרך הויזה הכי בסיסי ובחינם מישהו בדק אולי? יול להגיד לי מה ההבדלים? מה הכי טוב? אין לי בעיה בריאותית או משהו כזה - הכל רגיל תודה נועה

08/08/2008 | 17:56 | מאת: יריב אבני

הי נועה, כל הביטוחים טובים, עד שקורה משהו. תשקלי לבד איפה יהיה לך מישהו שייצג אותך מול חברת הביטוח ויעזור בים תביעה. סוכן ביטוח יעזור מאד בעוד ששיפרה הפקידה במכבי, כנראה לא תעזור באותה מידה. בהצלחה ושלא נצטרך.. יריב

17/08/2008 | 10:19 | מאת: מב

אבקש הצעת מחיר . תודה שלום לכולם אני נוסעת לחו"ל ומנסה לעשות בדיקה מהי הצעת הביטוח הכי טובה יש את הביטוח דרך ויזה ביטוח דרך קופת חולים חברות ביטוח ויש עכשיו גם בדואר לא ראיתי הבדלים משמעותיים מלבד זה שביטוח דרך הויזה הכי בסיסי ובחינם מישהו בדק אולי? יול להגיד לי מה ההבדלים? מה הכי טוב? תודה מב

17/08/2008 | 10:20 | מאת: מב

גיליים 72 59 31 30 ימים לארצות הברית .

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל