ביטוח לנפגע נפש

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

07/07/2008 | 12:31 | מאת: י.א

שלום אני בן 27 ומאובחן כנפגע נפש כבר 3 שנים (סכיזורפניה 75 אחוז אי כושר השתכרות) אני מקבל קצבה מלאה מהביטוח הלאומי סוף החודש אני על המטוס מזרחה להודו נפאל תאילנד (אולי גם ויטאנם) לחצי שנה אני מעוניין בביטוח רפואי (לנוסף לביטוח מטען) וכנראה שלא יהיה לי מענה לפי אייך שמדברים אליי בטלפון מחברת הביטוח הראל.. מה עושים ?כי אין מצב לצאת בלי ביטוח ...

10/07/2008 | 19:28 | מאת: יריב אבני

י.א שלום. זו אכן בעיה. נסה להפנות אליי במייל את כל הנתונים הרפואיים הרלוונטים ואנסה לראות אם יש פתרון כלשהו לנושא. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל