חיסונים למזרח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

06/07/2008 | 20:01 | מאת: דריה

אני טסה לתאילנד ל-10 ימים -בנקוק והאיים. לפני 15 שנה הייתי בכל המזרח ואז קיבלתי את כל החיסונים - צהבת A וBטטנוס לפני כ-5 שנים, מונקיפיבר ועוד. אני לא מוצאת את פנקס החיסונים ולכן לא יודעת תאריכים בבטחון מלא. מה עושים לדעתכם? שווה לעשות הכל שוב?? נראה לי קצת מוטרף. מי יכול לעזור לי???

08/07/2008 | 22:44 | מאת: חיפאית

דריה, רק רופא יכול לענות לשאלותייך. הפורום הזה עוסק בביטוח . נסי לשאול בפורום "רפואת מטיילים" בווינט, או באתר למטייל. ובכל מקרה - בררי את העניין עם רופא המשפחה ועם מרפאת מטיילים., דרך הקופה או באחד מבתי החולים. תנסי גם לבדוק באותו המקום שבו עשית חיסונים בעבר, ייתכן שיש להם רישום. נסיעה טובה

10/07/2008 | 19:32 | מאת: יריב אבני

תודה לחיפאית על תשובתה המנומקת והנכונה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל