ביטוח נסיעות לחו"ל בהריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

25/06/2008 | 11:04 | מאת: לימור

הי, אני מתכננת לנסוע לארה"ב בשבועות 23-27 . בדקתי את הביטוח של הראל ושל AIG (דרך לאומיכארד) המיוחדים להריון. בהראל מכסים הוצאות לידה מוקדת עד 10,000$ והצאות טיפול בפג עד 40,000$. ב AIG הסכומים בדיוק הפוכים (10,000$ להוצאות טיפול בפג, ו 40,000$ לידה מוקדמת). אין לי מושג כמה זה עולה בארה"ב ואיזה ביטוח כדאי לי יותר. תודה, לימור

26/06/2008 | 19:48 | מאת: יריב אבני

הי לימור, שאלה מעולה. ההגיון שלי אומר שטיפול בפג עולה יותר מלידה מוקדמת, אך קטונתי. באמת שאינני יודע מה התשובה. צר לי. נסי לברר זאת עם רופא הנשים שלך או בפורום גניקולוגיה. בהצלחה, אשמח להתעדכן. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל