הוצאות רפואיות שותפות בארה"ב

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/06/2008 | 00:10 | מאת: נדב

שלום רב, אני טס לארה"ב ועושה ביטוח דרך מכבי (שעושים ביטוח דרך חברת כלל ביטוח) ועכשיו לפרקטיקה, אם אני צריך לראות רופא על משהו בקטנה, מחלה אשר לא מצריכה אישפוז האם אני משלם על הביקור הזה? או שהביטוח מכסה את זה? תרופות זה חלק מהעניין?

14/06/2008 | 19:35 | מאת: יריב אבני

נדב שלום. בד"כ ביטוחי הנסיעות מכסים את ההוצאות בדיעבד, כלומר עליך לשלם, להביא קבלה + מסמך בגין מה היה הביקור, ולהגיש את המסמכים המקוריים עם חזרתך או במשלוח החומר בדואר. פנה למוקד חברת הביטוח וברר הנושאים טרם נסיעתך. נסיעה מוצלחת, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל