ביטוח לחו"ל - תחילת ההריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

09/06/2008 | 06:43 | מאת: דורית

ברצוני לטוס לחו"ל למשך שבועייםי בערך בשבוע 8, 9 של ההריון. איזה ביטוח מומלץ לעשות? במידה וחס וחלילה יהיה הפלה או סיבוך לפני היציאה לארץ האם הביטוח יכסה את ההוצאות הכרוכות בביטול היציאה? מה הם הכיסויים בחו"ל במידה ויהיה משהו?

14/06/2008 | 19:39 | מאת: יריב אבני

דורית שלום. הביטוח מכסה את כל ההוצאות הכרוכות בהפלה ( חס וחלילה). לעניין ביטול נסיעה עקב מצב רפואי, זה תלוי בסוג התוכנית הנרכשת. בררי את הפורצדורות לנושא תביעה עם מוקד חברת הביטוח / סוכן הביטוח טרם יציאתך לחו"ל. נסיעה מוצלחת, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל