ביטוח ביטול נסיעה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/04/2008 | 10:13 | מאת: טל

הזמנתי חופשה בוואלה טורס לפני כחודש וחצי, לעוד שבועיים וחצי. עשיתי ביטוח ביטול נסיעה. לצערי הרב נודע לי כי לא אוכל לעזוב את הארץ למטרת הנסיעה. אני יודעת את זה כבר מעכשיו. מה עלי לעשות? האם להתקשר וליידע אותם עכשיו? או להמתין ליומיים שלפני הטיסה ולומר להם שהנני חולה (ולהמציא אישור רפואי?) נאמר לי בטל' שזה אמור לעזור לי לבטל (טרם רכשתי את הנופש). הכסף הזה מן הסתם, חשוב לי. בבקשה תעזרו.

21/04/2008 | 21:20 | מאת: יריב אבני

טל שלום. היות ואינני מכיר הפרוצדורה, אני מפנה אותך לבחור בשם שי ממשרדי, נסי להתייעץ עמו בטל 035688825. בהצלחה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל