כיסוי טיפולים רפואיים ותרופות בארצות הברית

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

19/04/2008 | 04:22 | מאת: אוהד

שלום, אני אמור לעבור מטעם העבודה לארצות הברית בעוד כחודשיים ולמרות שיהיה לי ביטוח בריאות בארצות הברית חברת הביטוח לא תכסה טיפול תרופתי ובדיקות חודשיות שאני עובר עקב מחלה. בארץ אני שייך לקופת חולים כללית ויש לי ביטוח משלים, האם יש אפשרות לקבל כיסוי (לפחות חלקי) להוצאות הרפואיות שלי בארצות הברית? האם אני יכול להמשיך להוציא תרופות מקופת חולים בארץ (שהם כמובן נתנות לי בחינם) למרות שאני לא יתגורר יותר בארץ?

24/04/2008 | 21:06 | מאת: יריב אבני

אוהד שלום. שאלתך מצוינת אך היות והיא נוגעת לקופ"ח אינני יודע מה התשובה. עליך לברר זאת עם הקופה. אשמח להתעדכן ממך על תשובתם. חג שמח יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל