ביטוח לקטיעות בלבד

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/03/2008 | 21:18 | מאת: צבי

שלום בפסק דין של השופט המחוזי בת"א השופט קובי ורדי נכתב כי פוליסות הביטוח של הכללית (דקלה וכלל) לנסיעות לחו"ל אין כיסוי לנכות צמיתה במקרה שאין קטיעת אברים ז"א הפוליסה לא מכסה נכות צמיתה מתחת ל-100% . האם ידוע דבר על כך ? האם ידוע לך על פוליסת ביטוח לחו"ל שמכסה גם מקרים של נכות צמיתה מתאונה בחו"ל מתחת לנכות מלאה של 100% למשל 40% . תודה

10/04/2008 | 06:36 | מאת: יריב אבני

צבי שלום. הנושא אינו מוכר לי. האם אתה מדבר על כיסוי של פיצוי חד פעמי הנקרא "נכות מתאונה" או שאתה מדבר בכלליות על החזרים רפואיים כספיים כתוצאה מתאונה? יש לנושא נכות מתאונה כיסוי בכל חברות הביטוח המקנה פיצוי חד פעמי בהתאם לאחוזי הנכות שנקבעו לצמיתות. כלומר, אם רכש אדם כיסוי של מיליון ש"ח והפך לנכה של 36% לצמיתות, יקבל 360,000 ש"ח. בברכה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל