ביטוח חו"ל בזמן הריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/09/2007 | 09:06 | מאת: יעל

שלום, ברצוני לטוס לארה"ב + שיט בקאריביים למשך עד שלושה שבועות, בין השבועות 20-28 להריון. במידה וההריון תקין,היכן הכי מומלץ לבצע את ביטוח ההריון המכסה הטסה+חילוץ+טיפול רפואי דחוף למניעת סכנת חיי העובר והאם? תודה יעל

22/09/2007 | 10:22 | מאת: יריב אבני

הי יעל, צר לי, אך אין תשובה ברורה לנושא מי הכי טוב בדיוק כמו שאין תשובה ( להבדיל..) איזה רכב הכי טוב. את מוזמנת לפנות אליי ישירות במייל ע"מ שאפנה אותך לקבלת הצעה רחבה בנושא. נסיעה מוצלחת ומהנה, יריב

27/04/2008 | 05:30 | מאת: יעל

שלום רב, אני נמצאת כרגע מחוץ לישראל (אוסטרליה) ומתכננת להמשיך לתקופה של כשנה בסין. כרגע יש לי ולבעלי ביטוח רפואי מלא ממוסד אקדמי אבל נצטרך לעשות ביטוח פרטי לנסיעה לסין.הבנתי שאין אפשרות להצטרף לביטוח רפואי בארץ (כי אחנו כרגע לא בארץ) וגם אין לנו אפשרות להצטרף לביטוח אוסטרלי כי אנחנו לא אוסטרליים. האם אתם יכולים להמליץ לנו כיצד ניתן לעשות ביטוח רפואי במקרה כזה? וכמו כן, היות ואנחנו נוסעים לתקופה ארוכה (יתכן אף ליותר משנה) האם יש אפשרות לעשות ביטוח רפואי שיכלול גם מקרה של היריון ולידה (כולל בדיקות, מעקב, אישפוז וכו'). בתודה מראש יעל

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל