בחירת סוכן ביטוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/09/2007 | 23:58 | מאת: נעמי

שלום רב! ברצוני לשפר את ביטוח הבריאות הפרטי שיש לי (דרך הר"י). הבעיה - לא קיים ביטוח "מושלם" בחברה אחת. בכל חברת ביטוח יש פלוסים ומינוסים משלה. האם ישנם סוכנים שעובדים עם מס' חברות ביטוח? זה יאפשר להפחית את ה- bias של סוכן הביטוח, שמייצג חברה אחת ומוכר רק מוצרים משלה. האם סוכן ביטוח בריאות טוב = בעל נסיון בתחום? או שיש עוד דברים חשובים, שצריך לדעת, לפני שבוחרים סוכן?

22/09/2007 | 10:20 | מאת: יריב אבני

נעמי שלום וגמר חתימה טובה. כמעט כל סוכן עובד עם יותר מחברה אחת. אמנם בד"כ תיהיה לו לפחות חברה אחת מועדפת אךאין זה אומר שלא יוכל להבהיר לך על היתרונות והחסרונות של כל חברה. כמובן שבחירת סוכן מנוסה וטוב תוביל אותך במרבית המקרים לעובדה שהוא בחר לעבוד עם חברת ביטוח טובה בעלת מוצרים טובים ומחלקת תביעות יעילה ואמינה. חשוב לטעמי לבחור מוצר של חברות הביטוח הגדולות כיוון שהן מנסות בטיפול מהיר בתביעה והן אלו שבד"כ יש להן מחלקת פיתוח ושיווק מוצרים אשר תמיד עוקבת אחרי צרכי השוק ומביא לידיעתך את האפשרות להתאמת המוצר הקיים לצרכים חדשים. בברכה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל