ביטוח חו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

11/09/2007 | 12:45 | מאת: אסף

אני וחברתי נוסעים היום בערב לתאילנד,כשהתעניינתי לגבי ביטוח חו"ל הוצע לי ביטוח ב1$ ליום ע"י ויזה כאל וביטוח ללא עלות.כשהשוותי הפוליסות לא מצאתי הבדלים משמעותיים...האם אתה מכיר את מה שמציע ויזה כאל והאם עשיתי נכון..? אשמח לתשובה מייעצת ,תודה וחג שמח.

11/09/2007 | 19:24 | מאת: יריב אבני

אסף שלום. הפוליסה הניתנת בחינם ע"י ויזה הינה פוליסה בסיסית מבחינת גובה הסכומים המכוסים. אני תמיד ממליץ לא לחסוך ולהרחיב הביטוח לכיסויים רחבים יותר. כל עוד לא קרה כלום או שקרה מקרה קל הפוליסה מצוינת, אך כשדברים מסתבכים... הכל מסתבך... נסיעה מהנה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל