כיסוי ביטוח בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/09/2007 | 18:03 | מאת: עמית

יריב שלום. רציתי לשאול איזה כיסויים פלסטיים מכסה הביטוח של קופת החולים (אנחנו בכללית), והאם זה שאנחנו בכללית מכריח אותנו להיות בכללית אסתטיקה. למשל. אם אני רוצה לעשות הסרת שיער בלייזר מהחזה שלי, האם הביטוח מכסה, אם הוא מכסה האם אני חייב לעשות בכללית אסתטיקה או שאני יכול לגשת למשל לאמריקן לייזר?

04/09/2007 | 19:03 | מאת: אחד שמבין

לגבי כיסויים של הקופות, רק הכיסויים החדשים של הקופות (הפלטינום והמגן זהב ) נותנים כיסוי כלשהו לניתוחים וטיפולים אסתטיים. במקרה שלך אם אין לך פלטינום אז אין לך כיסוי רפואי לטיפולים אסתטיים ולכן אינך מחוייב לכללית אסתטיקה. מצד שני, דווקא בהקשר של הורדת שיער בלייזר, אני מכיר לפחות שני מקרים לא מוצלחים של הסרת שיער בלייזר שקרו באמריקן לייזר (נשארו צלקות), ולעומת זאת עד היום לא שמעתי תלונה על הטיפול בכללית אסתטיקה (ואני מכיר לפחות 8 אנשים שהסירו שיער דרכם).

04/09/2007 | 22:53 | מאת: חיפאית

ידע אישי בלבד: על פי הפלטינום הכיסוי החלקי (לדעתי זה בעצם מתן הנחה) הינו לטיפולים וניתוחים לפי רשימה מסויימת , אבל רק אם זה נעשה במרפאות, בתי חולים או מכונים שיש להם הסכם עם הכללית. הרשימה יכולה להשתנות מעת לעת. כך שהיום זה מכון x ומחר זה מכון y. מי שרוצה לעשות טיפול במכון/מרפאה שלא בהסכם, באותה עת, הפלטינום לא יעזור . כך שהמקרים ש"אחד שמבין" ציין לא משמעותיים במיוחד , גם מכיוון שאותו אדם שעובד היום באמריקן לייזר, מחר יכול לעבוד גם בכללית אסתטיקה, וגם ההסכמים עם נותני השירותים משתנים גם הם.

04/09/2007 | 22:58 | מאת: חיפאית

ברשימת הטיפולים בחוברת ההסבר של הפלטינום יש גם הסרת שיער מהחזה. תמיד חשוב לוודא את כל הפרטים המעודכנים במוקד המידע של המושלם ופלטינום.

05/09/2007 | 20:21 | מאת: יריב אבני

עמית שלום. האתר כללית תוכל לקבל את כל האינפורמציה הנדרשת. להלן לינק ישירות ל"כללית אסטתיקה" http://www.clalit.co.il/HE-IL/ClalitAesthetics/main/ ותקציר מהאתר: כללית אסתטיקה תעניק לך רפואה מקצועית בראש שקט. הרשת מציעה מגוון רחב של ניתוחים פלסטיים, הסרת שיער בלייזר וטיפולים אסתטיים ברמה מקצועית גבוהה ביותר וע"י מיטב המומחים בארץ, בעלי מוניטין, נסיון מעשי רב ותחת קורת גג אחת. הניתוחים מבוצעים בבתי חולים של הכללית וכן במרכזים רפואיים מובילים ברחבי הארץ. מי אנחנו? כללית אסתטיקה, מקבוצת כללית, הוקמה כדי לתת מענה רפואי איכותי בתחום שלצערנו הרב פרוץ למעשי שרלטנות. במרפאות כללית אסתטיקה תוכלו ליהנות מ: רמה מקצועית גבוהה ביותר ללא פשרות באיכות הטיפול. טיפולים המבוצעים על ידי רופאים ומטפלים בעלי ניסיון מקצועי רב. בתי חולים פרטיים וציבוריים מהמובילים בארץ. הגב הרפואי של הכללית, כול פיקוח ואחריות. אנו מזמינים אתכם לבוא ולהתרשם מהצוות ומשירות באיכות של מחלקה ראשונה."

30/06/2008 | 11:10 | מאת: הולנדר נתן

אם אני רוצה לעשות ביטוח בריאות לח"ול ויש לי וויזה PLATINUM ואני בן 69, כמה אני צריך לעוסיף?

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל