ביטוחי פרימיום.

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

04/09/2007 | 15:21 | מאת: עובד39

אני מבוטח בכללית וחשבתי לשדרג לפלטינום, אבל לאחרונה אני שומע פה ושם שעומדים לבטל את ביטוחי הפרימיום. איפה זה עומד? ומה כדאי לי לעשות במידה ואני זקוק לביטוח מעבר למושלם??

04/09/2007 | 22:41 | מאת: חיפאית

ידע אישי בלבד: מה שנאמר בתקשורת - משרד הבריאות דורש לבטל את הסעיף בביטוחי הפרימיום של מימון תרופות שמחוץ לסל הבריאות, ובמקביל להכניס תרופות נוספות לסל . תנסה לברר ביחידה לפניות הציבור במשרד הבריאות איפה זה עומד כרגע. המושלם אינו מוגדר כביטוח אלא ככיסוי רפואי נוסף , ונתון לשינויים בכל עת. ביטוח רפואי ממשי ניתן לעשות בחברות ביטוח פרטיות. העניין שבחברות הביטוח צריך לחתום על הצהרת בריאות, כך שחברת הביטוח צריכה להסכים לבטח וייתכנו החרגות ,והתעריפים שונים מחברה לחברה ועל פי מה שאתה מעוניין לבטח את עצמך.

05/09/2007 | 20:18 | מאת: יריב אבני

שלום עובד39 קרא את תשובתה של החיפאית. תשובתה מושלמת! יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל