כפל בביטוח בריאות

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

21/08/2007 | 00:13 | מאת: רפי

שלום יש לי ביטוח בריאות של מנורה (בריאות מושלמת TOP) בנוסף יש לי ביטוח של מאוחדת שיא. לדעתי יש כפילות/חפיפה בין שתי הפוליסות, איזו מהן עדיפה ? תודה רפי

23/08/2007 | 15:43 | מאת: אביגדור

אין כפילויות. מאוחדת שיא אינו ביטוח!!! אין שום הבטחה שמה שמספרים שיש לך שם היום, אכן יהיה בעת שתזדקק להם!!! אל תבטל את הפוליסה במנורה.

24/08/2007 | 13:05 | מאת: יריב אבני

רפי שלום. אכן יש כפילות בין המוצרים. אבל תמיד פוליסה עדיפה על שב"ן ( שיא). אמנם יותר יקר אבל מבטיח כיסוי רחב ומלא. את הכפילות לא ניתן לפתור במקרה הזה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל