כפל ביטוח נסיעות לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

06/08/2007 | 15:14 | מאת: אברהם

כיום ניתן דרך חברות האשראי להפעיל ביטוח נסיעות לחו"ל בחינם. הבעיה היא שהכיסוי בד"כ אינו מספיק (עד כ-1,600$ ליום אשפוז בלבד כאשר בד"כ העלות היא 3000$-5000$). האם ניתן להפעיל שני ביטוחים כאלו במקביל ובכך לקבל כיסוי של עד כ-3000$ ? (ידוע לי כי עפ"י החוק במקרה של כפל ביטוח המבטחים אחראים ביחד וכל אחד לחוד אך ברור שלא אקבל מעל לסכום הכולל של האשפוז בפועל. אך האם ניתן לעשות כן גם בביטוח נסיעות לחו"ל ?).

06/08/2007 | 20:40 | מאת: יריב אבני

אברהם שלום. על אף שלא נתקלתי במקרה כמתואר, אינני רואה מניעה לקבל החזרים משתי חברות ביטוח כל עוד ההחזר ה"כפול" לא יעלה סך ההוצאה בפועל. יריב

04/11/2007 | 11:15 | מאת: אוהד

יריב שלום, האם אתה יודע מה קורה במקרה הבא: 1. רכשתי שתי פוליסות ביטוח, כשבכל אחד המקסימום פיצויים על גניבת כבודה הוא 400 דולר. 2. נגנב לי ציוד בשווי 1200 דולר. האם אני זכאי לפיצוי של 400 דולר (רק מחברה אחת או חצי חצי משתי החברות), או את המקסימום משתי החברות (800 דולר)? אודה לך מאוד על תשובתך, אוהד.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל