חו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

22/07/2007 | 16:01 | מאת: גלית

שלום, אני אמורה לטוס (בפעם הראשונה בחיי) עם בעלי בחודש הבא. בעלי עשה כרטיס אשראי חו"ל וקיבל דרכם ביטוח בריאות. אני מתלבטת בין כללית חו"ל לבין ביטוח פרטי. מה עדיף? תודה, גלית

01/08/2007 | 03:15 | מאת: יריב אבני

גלית שלום. לדעתי עדיף תמיד לרכוש ביטוח נסיעות לחו"ל באמצעות סוכן ביטוח אשר יטפל וידאג לאינטרסים שלך. הביטוח הנעשה דרך קופות החולים, נעשה אף הוא בחברת ביטוח אך מי שמטפל בך הוא פקיד פשוט ולא איש מקצוע. בנוסף, הביטוח אותו קיבל בעלך מכרטיס האשראי אשר ברשותו הינו ביטוח בינוני, מומלץ להרחיבו בהתאם ליעד הנסיעה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל