הבן שלי טס עוד מעט לדרום אמריקה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

20/07/2007 | 01:29 | מאת: אמיליה

הבעיה היא שהוא קצת מפוזר ואני מנסה לעזור לו אבל הוא חושב שאני מתערבת לו בחיים כל הזמן ומנתק אותי ולא נותן לי לעזור לו. מה שאני הכי דואגת זה שהוא יעשה את כל החיסונים ויצא לדרך עם כשהוא יודע איפה צריך לשים יותר לב ואיפה זה איזור יותר סביר. לא הצלחתי למצוא מקור מידע שיודע להגיד לי איזה חיסונים צריך לדרום אמריקה ואני מקווה שאתה תוכל לעזור לי בתשובה.

20/07/2007 | 07:18 | מאת: יריב אבני

אמיליה שלום. כנסי לאתר חברת למטייל: http://www.lametayel.com/ שם תוכלי למצוא את כל מבוקשך כולל פורומים בנושא וקבלת מידע מדויק על חיסונים. בהצלחה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל