ביטוח בריאות חו"ל לאשה מעל 80

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

13/07/2007 | 12:58 | מאת: אורלי

אמי נוסעת למספר חודשים לקנדה ואני מחפשת ביטוח בריאות מתאים. אמי עברה צינתור בלב לפני יותר משנה אבל בסה"כ היא בריאה. האם עדיף לבטח אותה בקופ"ח או בחברה אחרת? תודה....

20/07/2007 | 07:24 | מאת: יריב אבני

אורלי שלום. קופות החולים מבטחות באמצעות חברות ביטוח, למשל "כללית" מבטחת באמצעות חברת "כלל". חשוב לבטח בפוליסה רחבה ומקיפה ולא להסתמך במקרה זה על הכיסוי הניתן ע"י חברות האשראי. ישנן חברות אשר מכסות גם מצב רפואי קיים, קופת החולים בדרך כלל מחריגה בעיות קיימות. נסי לפנות לסוכן הביטוח שלך ע"מ שיעזור לך בנושא. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל