אישור של תרופה לטיפול בסרטן המעי הגס

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

25/06/2007 | 09:27 | מאת: עמית

יריב שלום, יש לי ביטוח בריאות פרטי ויש לי כיסוי לתרופות שלא בסל הבריאות. לצערי חליתי בסרטן אך החברה לא מאשרת לי תרופה כי היא לא רשומה בהתוויה למחלה (כך הם כתבו). בדקתי בפוליסה ורשום שאם התרופה מאושרת בארה"ב או באיחוד האירופי הם צריכים לאשר לי אותה. איפה אפשר לבדוק אם תרופה מאושרת בארה"ב או באיחוד האירופי? בטח יש להם אתר אבל לא הצלחתי למצוא אותו. בתודה מראש על עזרתך. עמית

25/06/2007 | 23:44 | מאת: יריב אבני

עמית שלום. אין לי מושג על איזה אתר להמליץ, אך אני משוכנע כי יועצי בריאות כגון ד"ר אודי פרישמן יוכלו לעזור: להלן הקדמה ופרטי התקשרות. תוכל לקרוא גם באתר http://www.psakdin.co.il/yp/profile.asp?Expert=1117 על ד"ר אודי פרישמן.. בתקווה שזה יעזור. החלמה מהירה- יריב ד"ר אודי פרישמן בעל ניסיון רב שנים בתחום ביטוח רפואי. במהלך הקריירה כיהן ד"ר פרישמן כסגן מנהל בית חולים אסותא, מנכ"ל המרכז הרפואי AMC ,ראש מנהלת תפעול של קופ"ח לאומית. כמו כן, במשך 4 שנים ניהל ד"ר פרישמן אגף בריאות של חברת הביטוח "הפניקס". כיום משמש ד"ר פרישמן כיועץ בתחום ביטוח רפואי ועד מומחה בביטוח בריאות וסיעוד על כל סוגיו. שירותים מוצעים: חוות דעת חיתומית רפואית חוות דעת סיעודית חוות דעת למחלות קשות חוות דעת לעניין זכאות על פי סל הבריאות [עדים מומחים] -------------------------------------------------------------------------------- התמחויות : עד מומחה בביטוח -------------------------------------------------------------------------------- רמת גן, רחוב הבונים 6 טל: 03-7517274 פקס: 03-7518574 אתר: www.med-expert.info

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל