ברצוני להפנות את תשומת הלב

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

06/06/2007 | 21:36 | מאת: איילה תדהר

הגיע אלי לינק לכתבה שפורסמה בעת האחרונה באחד מהעיתונים המובילים בארץ. בכתבה מובאים כמה דברים חמורים בהתייחס לפוליסת הביטוח שחותמת קופ"ח מכבי עם קהל לקוחותיה. בכתבה מדובר רבות על כיסויים שמובטחים לחולים ועל כך שלא ברור מי ואיך יאשרו ללקוח לבצע טיפול מסויים או מה גובה הפיצוי שמגיע ללקוח אחר. אני מצרפת את הלינק ואשמח לתגובה, כי אותי הכתבה די מטרידה. http://www.flickr.com/photos/77507226@N00/529640467/

06/06/2007 | 23:15 | מאת: ע

קראתי גם אני את הכתבה, לא זכורים לי הפרטים המדוייקים, אבל - זו לא פוליסת ביטוח במכבי ואין שום פוליסת ביטוח גם בקופות האחרות (לפני שיקפצו כאן הנציגים של האחרות...) . זוהי חבילה שיש בה כיסוי רפואי רחב יותר . (שירותי בריאות נוספים( בכל המשלימים למיניהם יש תקנון ובכל תקנון יש אותיות קטנות שחשוב לבדוק אותם היטב. מנהלי המשלימים יכולים לשנות סעיפים גם לרעת המבוטחים מתי שמתאים להם. כך שיותר טוב שיש כיסוי רפואי רחב כלשהו מאשר שאין כלל, אבל יש חסרונות גם כן.

07/06/2007 | 20:47 | מאת: יריב אבני

איילה שלום. אני מסכים עם ע' . המשלים החדש רחב יותר, יקר יותר אך כמו תמיד החיסרון הגדול מעצם היותו לא מובטח. תקנון זה ניתן לשינוי ויכול להפחית את זכויות החברים בכל רגע נתון. מבחינת עלות אל מול תועלת זהו מוצר ראוי, אך אינו מהווה אלטרנטיבה לאכישת פוליסת ביטוח בריאות פרטית. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל