הפלגה ומחלת הקרוהן

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

06/06/2007 | 20:29 | מאת: מעיין

אני רוצה להפליג ל3 ימים ליוון וטורקיה,סופ"ש. (יכול להיות כי נשנה את המסלול בהתאם להפלגות שיוצאות בתאריכים הרצויים). השאלה שלי היא , כאחת שחולה במחלת הקרוהן , כמה עולה לי לבטח את עצמי ? פרטים נוספים לגבי הכרטיס (במידה ורלוונטי) - נע בין 300-450 דולר (תלוי במסלול , זה בערך המחירים).. אודה לעוזרים.. יום טוב

07/06/2007 | 20:49 | מאת: יריב אבני

מעיין שלום. עליך למלא הצהרת בריאות בעת עריכת הפוליסה. ייתכן וחברת הביטוח תחליט לא לבטח אותך, ייתכן ותחליט לבטח אותך אך לא את מחלת הקרוהן וכן ייתכן שתסכים בתנאים רגלילים. פנה לסוכן הביטוח שלך לקבלת תשבות ממוקדות. נסיעה מהנה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל