ליריב

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

30/05/2007 | 06:21 | מאת: עפרה

שאלתי היתה , האם בכך שה"מושלם" הסתפק במתן שלושה רופאים מומחים במרכז הארץ (בתחום ספציפי). הוא יכול לצאת ידי חובתו ? האם זהו מענה הולם ? במיוחד כשמדובר בחולי סרטן המתקשים להתנייד? עלי להדגיש כי אנו גרים בצפון הרחוק. בנוסף הגשתי ערעור, עברו כמעט 4 חודשים וועדת הערעורים טרם מצאה לנכון לשבת. האם אין איזשהו תקנון כללי המחייב ביטוחים ? בברכה . ובתודה מראש.

21/06/2007 | 12:01 | מאת: לעפרה

לא תמיד יש מומחים מתאימים בכל האזורים בארץ. אם זה תחום ממש ספציפי, יתכן והמומחים היחידים הינם באיזור המרכז.. מלבד זאת, יש מומחים שלא פונים למושלם להירשם כמומחים, מכל סיבה שהיא. בקשר לערעור - תנסי ללחוץ ולנדנד.., גם בכתב.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל