ביטוח מטייל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

16/05/2007 | 13:17 | מאת: רווית

שלום, אני חיילת משוחררת ומתכננת טיול למזרח בעוד כחצי שנה. הבנתי שצריך לעשות ביטוח מטייל. יש לך אולי המלצה לאן לפנות? רצוי מקום שיש בו תנאים מועדפים לחיילים משוחררים. תודה.

16/05/2007 | 13:36 | מאת: לרווית

עדיף שתבדקי היטב בכל מקום ,את כל האותיות הקטנות, במה את מכוסה ובמה לא, ותקשיבי לכאלה בעלי נסיון שנתקעו והיו זקוקים לביטוח מכל סיבה שהיא. זה הרבה יותר חשוב מהנחה של אחוז מסויים לחיילים משוחררים.. גם אם הנחה כזו ניתנת פה ושם..

16/05/2007 | 17:08 | מאת: אורלי

גם אני חיילת משוחררת ואני יודעת שדרך ה'כללית' יש ביטוח למטייל 3 חד' חינם. עזבי את זה שגם ביטוח מושלם נתנו לי לשנה חינם כחיילת משוחררת, ואם את מתכננת טיול אז יתנו לך גם 75% הנחה על החיסונים. בקיצרו שמח. צרפתי לך לינק לפרטים נוספים. http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/Young/Travel/

22/05/2007 | 09:13 | מאת: יריב אבני

רוית שלום. כאמור, היקף הביטוח , חשוב מההנחה!! הביטוח של כללית טוב, חשוב להרחיבו גם לכיסוי אתגרי במידה ואת מתכוונת לעשות זאת. תוכלי לפנות גם לשי ממשרדי ע"מ לקבל הבהרות נוספות והצעה לביטוח. Direct Tell # 03-5688825 בברכה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל