כפל ביטוח משלים

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/05/2007 | 22:56 | מאת: אבי שלום

אני מבוטח בכללית מושלם. אם אעשה ביטוח משלים נוסף כגון מגן זהב של מכבי האם אהיה זכאי להחזרים משני הביטוחים? לדוגמא בכל ביטוח יש טיפולים שמוגבלים במס' קצוב האם בדרך זו אוכל להכפיל את מס' הטיפולים שאני זכאי להם? או במקרה ניתוח אשר אשר עלותו עוברת את התקרה באחד מהביטוחים האם בדרך זו אוכל להכפיל את התקרה? אשמח מאוד לקבל תשובה בברכה אבי

05/05/2007 | 23:58 | מאת: א

עד שיריב יענה )))) - ידע אישי.. כללית מושלם אינו ביטוח אלא שב"ן - שירותי בריאות נוספים של קופת חולים הכללית. למיטב ידיעתי , רק חברי קופת חולים כללית יכולים להירשם לכך.. מגן זהב - גם כאן זה אינו ביטוח, אלא שב"ן של קופת חולים מכבי ורק חברי מכבי יכולים להירשם.. כך שאינך יכול להיות לקוח של שתי הקופות, וזה על סמך חוק ביטוח בריאות ממלכתי. אתה יכול להיות רשום רק בקופה אחת. להירשם לשב"ן של הקופה שלך ובנוסף לרכוש ביטוח בריאות בחברת ביטוח, זה אפשרי, וכאן הכל תלוי באיזה ביטוח מדובר ומה הוא כולל על כל סעיפיו ותנאיו. ותמתין לתשובתו של מנהל הפורום

06/05/2007 | 21:57 | מאת: יריב אבני

אבי שלום, תשובתו של א' מצוינת. כלקוח קופה אחת אינך יכול לרכוש את המשלים ( השב"ן) של קופה אחרת אלא של הקופה בה הינך חבר בלבד. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל