ביטוח בריאות למטיל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

01/05/2007 | 22:14 | מאת: שלומית

שלום, הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצה לביטוח מטייל בחו"ל. אני מתכננת טיול למזרח לעוד 4 חד' בערך.

01/05/2007 | 23:42 | מאת: ליאת

אני לא עשיתי ביטוח למטייל כי יש לי אותו אוטו' דרך המושלם בקופ"ח שלי בתנאים הכי טובים שניתן לקבל. כחיילת משוחררת קיבלתי 3 חד' חינם, 75% הנחה על החיסונים ועוד מלא דברים. דור הביטוחים די מת בעקבות זה. צרפתי לך לינק, תעשי חיים! http://www.clalit20plus.co.il/Clalit/young/

03/05/2007 | 23:05 | מאת: יריב אבני

שלומית שלום. קופות החולים מציעות ביטוחים טובים, אך אם ברצונך לקבל שירות אישי ומקצועי במידת הצורך, מאיש מקצוע אמיתי ולא מפקידת ביטוח / מרכזנית, הייתי ממליץ לך לרכוש הביטוח ( במחירים דומים) באמצעות סוכן ביטוח. תוכלי לפנות אליי ישירות במייל, ואשמח להפנות אותך לאיש מקצוע שכזה. בברכה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל