ביטוח חולה בטרשת נפוצה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

20/03/2007 | 11:57 | מאת: חמסה

לאדם אהוב הגיעו תוצאות כתובות MRI מוח , המעידות על סיכוי לטרשת נפוצה. עדיין לא התקבלה דיאגנוזה מרופא. האם ישנן חברות שמבטחות במקרה כזה ? ישנם הרי סעיפים בביטוח שלא בהכרח קשורים למחלה. לפי מה שניתן להבין, חברות ביטוח מבטחות רק אנשים בריאים.

20/03/2007 | 12:57 | מאת: אביגדור

צריך לדאוג מראש לביטוח. אז תלמד מטעויות של אחרים, ועכשיו תעשה לך ולמשחתך ביטוח פרטי טוב. רפואה שלימה

21/03/2007 | 01:06 | מאת: א.מ

שלום, בעקבות דבריך - מה עושים אלה שיש להם בעיות מלידה, וחברות הביטוח במרבית המקרים ימצאו איזושהי השלכה, השפעה או איך שתקרא לזה, על בעיות רפואיות שונות אחרות ? זה נכון בעיקר במחלות גנטיות נדירות, שגם רופאים לא יכולים לומר בוודאות אם יש קשר לבעיות אחרות.. פשוט מכיון שרב הנסתר על הנגלה.. הרי אין טעם במקרה כזה לעשות ביטוח, כאשר בכלל לא בטוח.. שהחברה תאשר תביעה כלשהי .. אנשים כאלה , בעצם , האפשרות הסבירה היחידה שלהם לבטח את עצמם, זה בביטוחים המשלימים של קופות החולים, שהם בעצם לא מוגדרים כביטוח כלל, אלא כשירות רפואי נוסף ?!

23/03/2007 | 18:55 | מאת: יריב אבני

חמסה שלום חברותהביטוח אינן נוהגות לבטח חולי טרשת נפוצה ולכן סביר להניח שעד לקבלת תוצאה רשמית של הנושא- לא יערכו ביטוח כלשהו. חברת הביטוח לא מבטחות רק אנשים בריאים אלא מבטחת אנשים אשר נכנסו בריאים, ואז כל מקרה שקורה מבוטח , כמו כן היא מבטחת אנשים עם בעיות רפואיות אך הבעיות הללו מוחרגות או שמשולמות תוספות כספיות בגינן עקב סיכון היתר שיש לחברת הביטוח. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל