שריטה מקוף בהודו

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

18/03/2007 | 20:11 | מאת: מעיין

שלום חבר שלי נמצא כרגע בפושקר במרכז הודו (ראג'אסטן) במהלך טיול הוא נשרט ע"י קוף. לפני הנסיעה להודו הוא עשה חיסונים במרפאה. האם יש סיבה לחשוש ומה עליו לעשות? האם עליו להגיע לבית חולים או שהחיסונים שעשה בארץ מספיקים כמו כן האם ידוע על בית חולים טוב באזור במידת הצורך תודה רבה מעיין

19/03/2007 | 19:42 | מאת: ע

תשאלי כאן - http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2468-13789,00.html או תרימי טלפון לאחת ממרפאות המטיילים. מנהל הפורום אינו רופא, אלא סוכן ביטוח..

23/03/2007 | 18:57 | מאת: יריב אבני

מעיין שלום, כפי שענתה לך ע' אינני רופא. עליו לפנות במקרה זה לרופא , מוקדם ככל הניתן ע"מ לברר משמעויות והשלכות של המקרה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל