ביטוח בריאות - מושלם

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/03/2007 | 12:27 | מאת: משה

שלום. בשנת 2000 צירפתי את בתי לאחר שהשתחררה מצהל לביטוח בריאות מושלם של קופת חולים , הביטוח כלל ביטוח סיעודי . בזמן ההצטרפות דיווחתי כי הילדה עברה ניתוח בהצלחה בדרכי השתן כשהייתה בת 3 שנים ומאז ועד היום לא התלוננה ולא היו לה בעיות כלשהן בדרכי השתן . חברת הביטוח לא הודיעה לי בע"פ או בכתב שהם מחריגים את הבעיה שהייתה לה בגיל 3 שנים . להפתעתי שלחו מחברת הביטוח טפסים שאישרו את הצטרפותנו לביטוח נוסף פלטניום ושם פעם ראשונה צויינה ההחרגה . עד להודעה זו בכל המסמכים שהם שלחו לא הייתה החרגה בנושא דרכי השתן והכליות . מה לדעתך ניתן להעשות ? תודה

17/03/2007 | 11:28 | מאת: יריב אבני

משה שלום. אינני מכיר את התנהלות ה"מושלם" היות וזהו תקנון של קופת חולים ולא פוליסת ביטוח המתנהלת כחוזה. אבל, הפלטיניום החדש הוא בעצם כיסוי רפואי חדש, ואני מוצא זאת לגיטימי שהם מחריגים בעיה רפואית "קיימת" הידועה להם. חשוב לציין כי הדבר לגיטימי רק ל"פלטיניום" ולא ל"מושלם" שאר היה עד כה. ובכל זאת, הייתי פונה אליהם ומנסה לראות האם ניתן לבטל החרגה זו. לשאול , לא עולה כסף.. בהצלחה, יריב

18/03/2007 | 09:30 | מאת: אביגדור

משה שבוע טוב מעיון בתקנון של תוכנית "פלטינום" של הכללית (וזה לחלוטין לא ביטוח), עולה כי נהגו איתך שלא כדין. תיכנס לאתר של הכללית, שם תוכל לראות את התקנון. בסעיף 1.3.2 כתוב שם במפורש, שאסור להם להפלות בין מבוטחים. האם אתה בטוח שנרשמה החרגה ביחס לפלטינום? אולי ההחרגה חלה על הביטוח הסעודי? נא בדוק שנית. בהצלחה אביגדור

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל