ביטוח - פיזיוטרפיה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/02/2007 | 23:39 | מאת: אלדד

שלום רב ביטוח כללית מושלם. אני זכאי במושלם להחזר עבור 12 טיפולים של פיזיוטרפיה. התנאי הוא למצות את הטיפולים שניתנים במסגרת הקופה הרגילה. ברצוני לגשת לפיזיוטרפיה גם בקופה וגם אצל פיזוטרפיסט פרטי. האם ביטוח מושלם יבדקו לעומק א הקבלות באם אגיש אותם לטיפול הפרטי אפילו שנעשו במקביל לטיפול הרגיל.. כן...."ראש קטן".... עצתך..? תודה רבה

17/02/2007 | 11:24 | מאת: יריב אבני

אלדד שלום. האמת שאין לי תשובה ברורה לנושא, אך משמעות הגדרת הזכאות להבנתי, היא שהקופה תחזיר לך החזרים של טיפול פרטי רק לאחר שתמצא את הטיפולים באמצעות הקופה. הכוונה היא לעכב את המבוטח בפנייה למקורות "חוץ-קופתיים", ולכן לפי דעתי אין כל מניעה לבצע את הטיפולים הפרטיים במקביל, אך תקבל עליהם החזרים רק אחרי שתקבל את כל הטיפולים של הקופה ללא קשר לתאריך הטיפול. אני שב ומסייג את דבריי היות ותשובתי הינה ע"פ דעתי האישית בלבד ולא מידע אישי לגבי התנהלות הקופה. יריב

17/02/2007 | 13:57 | מאת: אלדד

תודה

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל