כדורים נגד מלריה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

05/02/2007 | 00:44 | מאת: שירן

ברשותי כדורי מפהקווין לקטב. אני נוסעת לדרום אמריקה וברצוני לדעת את אופן השימוש בכדורים. את הכדורים קיבלתי מחברה והם בתוקף .

07/02/2007 | 00:56 | מאת: חיפאית

שירן, בפורום זה אין רופא. פני לרופא המטפל שלך ו/או למרפאת מטיילים. כדורים לא מקבלים מחברה... ולא משכנה.. כדורים צריכים לקבל על פי המלצת רופא. התרופה שרשמת את שמה, נלקחת על פי מירשם רופא בלבד!!. (בדקתי באתר infomed). תתייעצי עם רופא שאמור לתת הוראות גם לגבי מינון ואופן השימוש.

09/02/2007 | 18:22 | מאת: יריב אבני

שירן שלום. שאלה מצוינת, אך לא בפורום המתאים. פני לרופא או לפורום ב"מטייל". בהצלחה יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל