כיסוי הפסקת הריון לחברה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

27/12/2006 | 15:57 | מאת: בן

אני וחברה שלי נזקקנו לניתוח הפסקת הריון תקין וביצענו אותו באופן פרטי (בית חולים פרטי + רופא פרטי). למיטב ידיעתי יש לי מטעם מקום העבודה שלי ביטוח רפואי שמכסה כל ניתוח שאני זקוק לו (גם החזר לכל בתי חולים פרטיים בארץ והחזר מסוים עבור המנתחים) עד תקרה מסוימת בשנה כמובן. האם ניתן להפעיל ביטוח במקרה שלי?

27/12/2006 | 21:05 | מאת: ליאורה

נכון שיש לך קשר מובן להפסקת ההריון של החברה. לדעתי, הביטוח שלך יכול לחול על ניתוח שאם אתה חס וחלילה תזדקק לו. אבל, לא מכסה במקרה שחברתך עוברת ניתוח. אצל בעלי בעבודה הציעו לו לעשות ביטוח בריאות פרטי, ובמקביל נתנו את הזכות הזאת גם לי בתור בת הזוג. כך שבעלי משלם גם עבורו וגם עבורי. ברור לי שביטוח שלו בלבד לא היה מכסה שום דבר שקשור לטיפול רפואי שלי. נראה מה יאמר לך מנהל הפורום..

05/01/2007 | 18:34 | מאת: יריב אבני

ליאורה שלום. את צודקת. יריב

05/01/2007 | 18:33 | מאת: יריב אבני

בן שלום. אם הבנתי אותך נכון, לך יש ביטוח, לחברתך לא. לפיכך, אין לה כיסוי להפסקת ההריון. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל