ביטוח בריאות לתייר שנמצא בישראל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/11/2006 | 22:45 | מאת: לימור

שלום לכולם, החבר שלי הוא אמריקאי שנמצא מספר חודשים בישראל ורוצה להיבדק אצל רופא משפחה. הוא מבוטח על ידי Blue Cross Blue Sheild שאמרו לו בארה"ב שיוכל להיבדק אצל רופאים שמטפלים במבוטחים שלהם בישראל. הבעיה היא שלא ניתן למצוא רשימה של רופאים אליהם הוא יכול לגשת בשום מקום ואנחנו לא ממש יודעים איך הוא אמור לברר את זה... מישהו יודע משהו לגבי ביטוח לתייר? איך הוא יכול להיבדק אצל רופא משפחה? אשמח לתגובתכם המהירה...

01/12/2006 | 19:40 | מאת: יריב אבני

הי לימור, לא הבנתי משאלתך , האם את מחפשת עבורו ביטוח ישראלי אשר באמצעותו יוכל לפנות לרופא ולטיפולים אחרים, או שאת מבקשת למצוא פתרון למציאת רופאים בהסכם עם הביטוח האמריקאי?

04/11/2007 | 23:41 | מאת: טל

האם תייר מארה"ב יכול לעשות ביטוח רפואי דרך קופ"ח בזמן שהותו בארץ?

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל