ביטוח לדרום אמריקה לאחר שעברתי ניתוח

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/11/2006 | 17:05 | מאת: יניב כהן

שלום רב! אני בן 23 ועברתי ניתוח למניעת פריקות חוזרת בכתף ב"הדסה" עין-כרם לפני 6.5 חודשים. אני מעוניין לצאת ב-10.12.06 לטיול לחצי שנה לדרום אמריקה. כללית מושלם לא מסכימים לבטח לי את הכתף, בטענה שחייבת לחלוף שנה מהניתוח. ביטוח "הראל" מוכן לבטח רק למשך 3 חודשים, ואצטרך לשלם פי 4 מהמחיר המקורי, אשר יהיה כתוספת , ולא כתחליף. האם תוכלו לעזור לי ? תודה רבה! :)

19/11/2006 | 13:32 | מאת: יריב אבני

יניב שלום. להלן תשובתה של לאה ממשרדי,ף אני שולח לך את תשובותה + מסמך ישירות גם למייל הפרטי, ע"מ לבדוק אם ניתן לעזור. בברכה, יריב שלום, שמי לאה חיים, אני אחראית מכירות בכל הקשור לביטוחי נסיעות חו"ל ב"דוידוף סוכנות לביטוח". על מנת לקבל מאתנו הצעת ביטוח מתאימה, עליך למלא טופס הצהרת בריאות (מצורף בזאת). אנא מלא בקפידה וחתום במקומות הנדרשים. אנא שלח את ההצהרה מלאה וחתומה לפקס מספר 03-7602202 לידי לאה. אני מתחייבת להחזיר לך תשובה ברורה תוך 24 שעות באם יהיה ניתן לבטחך כולל הכיסוי שאתה מחפש ובאילו עלויות. אשמח לעזור בכל שאלה/ פרטים נוספים בטלפון 03-5688825 או באי מייל [email protected]. בברכה, לאה חיים- דוידוף סוכנות לביטוח.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל