החזר הוצאות ניתוח קיסרי

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

28/10/2006 | 14:29 | מאת: יעל

שלום האם ביטוח בריאות פרטי (קו הכסף של הפניקס) מכסה מכסה הוצאות ניתוח קיסרי באופן פרטי ומאפשר לי לקבל תמורתו החזר מלא? בברכה יעל

30/10/2006 | 21:06 | מאת: יריב אבני

יעל שלום. התשובה היא : כן. בהנחה שעברת את תקופת האכשרה לנושא הריון ולידה ( כמדומני, תקופה של תשעה חודשים) ובהנחה שלא עברת ניתוח קיסרי לפני הצטרפותך לפוליסה ( ועד תם אותה תקופת אכשרה מדוברת). לעניין "החזר מלא": התשובה היא כן בהנחה שערכת הניתוח באמצעות מנתח הסכם ובי"ח בהסכם עם הפניקס. יש לקבל אישור מוקדם מהחברה לנושא הניתוח הקיסרי. והיה וערכת הניתוח באמצעות מנתח ו/או בי"ח שאינו בהסכם תקבלי פיצוי בגובה התשלום אותו היו משלמים למנתח בהסכם. יש להתייעץ עם סוכן הביטוח שלך בנושא ע"מ לקבל תשובה מלאה ומקצועית בנוגע לפוליסה האישית שלך. בהצלחה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל