הראל all in one

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

23/10/2006 | 15:08 | מאת: יאיר

שלום לכולם. אני טס לתקופה של חצי שנה + לניו זילנד סין ומונגוליה. אני מחפש ביטוח שיכלול כיסוי טוב לספורט אתגרי וצוות חיפוש וחילוץ מקצועי. עד עכשיו מה שנראה לי זה רק הראל all in one. רציתי רק לדעת מה המוניטין של הראל (האם הם עושים בעיות בתביעות, קטנות כגדולות), מה המוניטין של הצוות חילוץ שלהם ואם למישהו יש רעיון לעוד פוליסות ששווה לי להסתכל עליהם? תודה מראש, יאיר.

18/04/2007 | 23:32 | מאת: דוד

המוניטין של הראל בתחום הוא מספר אחת בארץ אין ספק כי הביטוח שלהם הוא המוביל בתחום דוד http://www.gosafe.co.il

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל