חיסונים לדרום אמריקה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

07/10/2006 | 12:10 | מאת: אורית

שלום, הבת שלי קבלה השבוע חיסונים לפני יציאתה לאמריקה. נאמר לה שבעוד חודש היא צריכה לקבל חיסונים שלב ב'. שאלתי מה יקרה אם היא לא תמשיך לקחת את החיסונים? יש מצב שתשאר רק באמריקה הצפונית ולא תסע בכלל לדרום אמריקה.השבוע היא תטוס ולכן אבקש תשובה מהירה. תודה.

07/10/2006 | 15:26 | מאת: חיפאית

אורית, פורום זה עוסק בביטוח ולא בחיסונים. את השאלה שלך את צריכה להפנות לרופא. חיפאית

07/10/2006 | 15:34 | מאת: חיפאית

תיקון : התגובה שלי היתה כפי שהיתה מכיוון שהתכוונתי להיבט הרפואי של חיסון חלקי. אבל מכיוון שאולי יש לזה גם היבט ביטוחי, אני מקווה שבהקדם תקבלי את תשובתו של יריב. נסיעה נעימה

15/10/2006 | 21:02 | מאת: יריב אבני

אורית שלום, שאלות מסוג זה יש להפנות לרופא המטפל ולא לסוכן ביטוח..... בהצלחה. יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל