מחלת הנשיקה וביטוח לחו"ל

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

15/09/2006 | 13:30 | מאת: סנדי

אחי חלה במחלת הנשיקה לפני כחודש וחצי, הוא אושפז ליומיים ובמכתב השיחרור כתבה הרופאה כי הוא צריך מנוחה למשך חודש ולאחר מכן הוא יכול לטוס, לכן הוא דחה את הטיסה שלו וביטל את הביטוח שעשה. בבדיקות האחרונות שעשה נראה כי הן התאזנו והוא רוצה לטוס עוד כשבוע וחצי. בביטוח שעשינו נאמר לנו שהוא לא יהיה מבוטח על מחלה שהיתה לו בשנה האחרונה, מה שמאוד מפחיד, כי אומנם הוא הבריא אבל הוא חייב לצאת עם ביטוח. רצינו לשלם תוספת שתהיה כמה שתהיה אבל נאמר לנו כי לא ניתן. מה ניתן לעשות והאם קיים ביטוח שניתן לעשות לו?

09/12/2006 | 20:09 | מאת: נתן שמואלי

שלום, התוכלו להאיר עיני בכל הנוגע לביטוח בריאות בחו"ל ובעיקר כזה המתאפשר לחצי שנה ויותר. כידוע, קיים מגוון רחב של היצע בשוק, אך לעמוד על קוצו של יוד אתם המומחים. אודה מראש על קישורים ישירים או מענה תמציתי, על יתרון של הצעה זו או אחרת.

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל