חיסונים למרכז אמריקה

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

06/09/2006 | 15:00 | מאת: תום

שלום אנו מתכננים נסיעה למרכז אמריקה (קובה וקוסטה ריקה) החל מתחילת אוק' הקרוב למשך כ-חודשיים. אילו חיסונים עלינו לקבל. אנו טסים יחד עם בננו (בן שנה ו-4 בטיסה) היכן ניתן לודא איזה חיסונים קיבלנו אנו בנסיעותנו הקודמות בעבר תודה רבה תום

24/09/2006 | 14:45 | מאת: יריב אבני

בפורום זה עוסקים בביטוח ולא בחיסונים. תום שלום. כפי שכתבה הגולשת ה"חיפאית": יש פורום -רפואת מטיילים- באתר ynet, - http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-2468-13789,00.html וכן פורום בריאות באתר למטייל - http://www.lametayel.com/forums/forum.asp?f_id=11 את הייעוץ האישי אפשר לקבל במרפאות המטיילים בכמה בתי חולים גדולים, דרך קופות החולים, או בלשכות הבריאות המחוזיות. נסיעה טובה

10/10/2006 | 20:23 | מאת: עדי

שלום שמי .. אני באר"הב כרגע ואני נמתכנן לנסוע למרכז ודרום אמריקה לתקופה של 5 חודשים למדינות מקסיקו, גוואטאמלה, פרו ,ארגנטינה ,ברזיל ,צי'לה ובולביה אני מעוניין איזה חיסונים אני חייב לעשות ומה מומלץ.. אם אפשר בעיברית ובאנגלית בבקשה בתודה מראש עדי

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל