טיסה בשבוע 34

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

31/08/2006 | 17:14 | מאת: שירלי

שלום, אני אמורה לטוס ללונדון בשבוע 34. חברת הביטוח מוכנה להטיס עד לשבוע 36 כך שמבחינת הטיסה אין בעיה. הבנתי ששום חברת ביטוח לא תבטח אותי. אבל השאלה היא, האם ניתן לרכוש איזה ביטוח בלונדון עצמה למס' ימים? תודה

01/09/2006 | 16:17 | מאת: יריב אבני

שירלי שלום, שאלתך קצת בולבלה, לדעתי כוונתך היתה שניתן לטוס עד שבוע 36 ולא "חברת הביטוח מוכנה להטיס..."- חברת ביטוח לא מטיסה, בכל מקרה, אינני מכיר פתרון ביטוחי לשהות בלונדון לאחר שבוע מתקדם זה, אולי כדאי לברר על חברת ביטוח אנגלית, ליצור עמה קשר ולברר, אולי פורום דומה באנגליה. בהצלחה, יריב

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל