חיסונים לתאילנד

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

27/08/2006 | 19:56 | מאת: נועה

שלום, שמי נועה ואני טסה לתאילנד בעוד חודש. רציתי לדעת ב-ד-י-ו-ק אילו זריקות אני אמורה לקבל (נגד מה)... וכמה זמן לפני שאני טסה אני צריכה לקבל אותן? תודה רבה!!!!! נועה

30/08/2006 | 05:30 | מאת: יריב אבני

נועה שלום, הפורום עוסק בביטוח ולא בחיסונים, פני לרופא המשפחה שלך או לחברת "למטייל" העוסקת רבות בתחום. http://www.lametayel.com/ יש באתר גם פורום בו ניתן ליהעזר. נסיעה מהנה, יריב

19/11/2006 | 12:16 | מאת: יערית

שלום.אני טסה בדצמבר לחודש וחצי לתאילנד.רציתי אם תוכלו להבהירלי בבקשה:נאמר לי כי צריך לעשות חיסון נגד קדחת המוח היפנית,למרות שהמחלה לא דווחה כקיימת או שתקפה מישהו בשנים האחרונות לפי הדיווחים.מצד שני אני טסה ליותר מחודש,למרות שאדגיש ואומר כי אינני מתכוונת לעשות טראקים או טיולי פילים/גיפים ואני בהחלט אסתובב למספר ימים בצפון בעיקר צאנג מאי ואישן בבתי מלון ולא בכפרים או באוהל.אדגיש כי גם אין לי זמן כי זה עוד שבועיים וחצי .זה נורא אם אקח סיכון ולא אתחסן?אגב התחסנתי נגד צהבת ןטיפוס הבטן.ישנה התלבטות גם אם להתחסן נגד פוליו.אנא עזרו לי.תודה!!!

27/03/2008 | 15:11 | מאת: חן

האם החיסונים לתאילנד כוללים גם חיסון נגד חצבת?

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל