ביטוח רפואי בחול - כיסוי הריון

דיון מתוך פורום  ביטוח נסיעות לחו"ל

26/08/2006 | 22:24 | מאת: ניצן

שלום לקראת נסיעה לחו"ל לשנה(או יותר) אנו מחפשים ביטוח רפואי שיכסה הריון (דיוויד שילד מכסה הריון לאחר וותק של שנה בביטוח). איזה אופציות עומדות בפנינו? תודה ניצן

30/08/2006 | 05:35 | מאת: יריב אבני

ניצן שלום, תוכל לנסות ולפנות ללאה מ "דוידוף" סוכנות לביטוח במייל [email protected] הבהר לה שהופנית על ידי, והיא תנסה לעזור ככל שניתן. בברכה, יריב

16/10/2006 | 16:31 | מאת: גניפר

האם מישהו יודע על ביטוח נסיעות לאשה בשבוע 31, גיל 42 בזמן הטיסה, כשהיא נוסעת ללדת באוסטרליה(אזרחית אוסטרלית) תודה, גניפר

מנהל פורום ביטוח נסיעות לחו"ל